×
SpacePlus concept

SpacePlus este un concept nou pe piața din România. Acesta vine în întâmpinarea nevoilor de spațiu extra pentru IMM-uri (Întreprinderi Mici și Mijlocii) pentru depozitare industrială și logistică.

Depozitul nostru se adresează nevoilor companiilor și pune la dispoziție 10.000 mp de spațiu disponibil pentru închiriere, cu unități între 400 și 600 mp, de calitate superioară.

Vizualizați turul virtual
Cum funcționează conceptul de închiriere de spațiu
1
Selectează o locație
SpacePlus este un brand cu acoperire națională

SpacePlus este în proces de expansiune și va fi prezent în mai multe orașe din România. Alege cel mai apropiat oraș în care vrei să închiriezi spațiu de depozitare și mergi la pasul următor.  

2
Alege unitatea de depozitare
Și perioada pentru care vrei sa o închiriezi

SpacePlus îți oferă opțiunea de a înțelege mai bine împărțirea spațiului și distribuția unităților de depozitare prin intermediul unui tur virtual. 

Mai mult, poți să selectezi câteva criterii în funcție de nevoile tale (suprafață, perioadă de închiriere, număr de unități) pentru a putea vedea spațiile disponibile. 

3
Rezervă unitatea de depozitare
Online, prin e-mail sau la telefon

După ce găsești unitatea de depozitare potrivită pentru nevoile tale, poți să completezi formularul de contact, să ne trimiți un e-mail sau să ne suni, iar noi vom rezerva spațiul pentru tine. 

4
Depozitează lucrurile
Folosește spațiul închiriat

După rezervarea unităților de depozitare, poți veni în locația aleasă pentru a-ți aduce lucrurile. 

Acestea vor fi stocate în siguranță, iar tu vei sta fără griji. 

Opțiuni

Unitățile noastre de depozitare sunt ideale pentru retaileri, producători, reprezentanți de vânzări și toate tipurile de întreprinderi mici și mijlocii. Fie că ai nevoie de un spațiu de depozitare de dimensiuni mici pentru consumabile, o unitate de dimensiuni mari pentru echipamente sau orice altceva între acestea, SpacePlus îți oferă varianta perfectă pentru nevoile tale de depozitare.

Încălzire
Amenajare de birouri
Sprinklere
Configurator spațiu Descarcă Broșura